Megbízható gyógymódok otthonra

Megbízható gyógymódok otthonra

SZÉDÜLÉS – LELKI OKAI

2018. augusztus 01. - acelvaros34

Aki mellőzöttnek érzi magát, nem kap elegendő figyelmet környeze­tétől, következésképp elveszíti belső egyensúlyát, éppen a szédülés érzésével fogja biztosítani, hogy ismét „minden körülötte forogjék”!

A szédülés állapota világosan jelzi, hogy a külső, biztos fogódzó­pontokat, melyek támaszul szolgáltak számunkra, elveszítettük. Szédüléskor szükségünk van valakire, aki kézen fog és vezet, aki törődik velünk és támaszt nyújt.



Akit gyakran elfog a szédülés, annak meg kell tanulnia a saját lábára állni, csökkentenie kell a külvilágtól való függőségét, több magabiztosságot és önbizalmat kell merítenie magából.

 

Összefoglalva: Szédülés – a belső egyensúly hiánya; mintha nem kapnék elegendő figyelmet; szeretném, ha „minden körülöttem fo­rogna”; csekély önbizalom

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonigyogymodok.blog.hu/api/trackback/id/tr3314155965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása