Megbízható gyógymódok otthonra

Megbízható gyógymódok otthonra

TARKÓFÁJDALMAK – LELKI OKAI

2018. július 19. - acelvaros34

A tarkófájdalmak többnyire bizonyos mérvű mozgáskorlátozottság­gal függnek össze, amennyiben a beteg csupán az egyik irányba ké­pes nézni. Felhívás rejlik tehát bennük arra, hogy az ember ismét több oldalról vegye tekintetbe a dolgokat, még akkor is, ha ez fájdal­mat okoz. Felszólítanak, ne legyünk oly makacsok, tanúsítsunk meg­értőbb és türelmesebb viselkedést.

Önfejűség és konokság helyett szellemünk mozgékonyabbá válását kellene elősegítenünk, tekintet­tel kellene lennünk mások véleményére is.

Összefoglalva: Tarkófájdalmak – célzás a „nyakasságra”; önfejűség, makacsság, szellemi merevség; türelmesebbnek, megér­tőbbnek kell lennünk

 

Amit tenni kell

Abban a mértékben, ahogy az ember szellemi-lelki síkon újra mozgékonnyá válik, megszűnnek a tarkófájdalmak is. Hiszen a test csupán tükör, mely fájdalmasan a tudomásomra hozza egyébként láthatatlan szellemi tartásmódomat. Egy tükör csak azt tükrözheti vissza, ami előtte áll, s ha semmi se áll előtte, a tükörben se jelenik meg kép.

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonigyogymodok.blog.hu/api/trackback/id/tr9214123071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása